Naujų Idėjų Kamerinis Orkestras (NIKO) – Jums!

Gegužės 31 d. 19 val. kviečiame į Naujų idėjų kamerinio orkestro koncertą! Koncertas vyks Lietuvos nuolatinėje atstovybėje prie Europos Sąjungos, rue Belliard 41-43, Briuselyje.

Registracija: goo.gl/VlHCA1

Naujų Idėjų Kamerinis Orkestras NIKO – septynių muzikantų grupė, žinoma dėl itin patrauklių ir originalių pasirodymų. Kolektyvas atlieka progresyvią klasikinę muziką mintinai ir į savo pasirodymus integruoja aukščiausio lygio styginių instrumentų meistriškumą bei minimalistinius vizualinius scenos efektus. Muzikavimo džiaugsmas, originalumas, drąsa ir išskirtinė atlikimo kokybė – visi šie žodžiai tinka apibūdinti NIKO. Manantys, kad moderni klasikinė muzika yra kažkas nesuprantamo ar nuobodaus, išgirdę NIKO atliekamus kūrinius, labai tikėtina, pakeis savo nuomonę ir taps tikrais tokios muzikos entuziastais.

“Atlikdami kūrinius mintinai ir sujungdami populiariosios ir klasikinės muzikos idiomas su netradicinėmis styginių instrumentų grojimo technikomis, į pasirodymą įtraukdami dainavimą ar minimalistinę choreografiją, NIKO sukuria stulbinančią patirtį. Efektas užburiantis, rezultatas patrauklus įvairaus amžiaus publikai.” – koncertų kuratorė Jud Newborn.

NIKO artistai: Augusta Jusionytė (smuikas) Dalia Simaška (smuikas, altas) Julija Ivanova (smuikas) Justas Kulikauskas (violončelė) David Dumčius (violončelė) Auris Galvelis (kontrabosas)

Oficiali sveitainė: nicomusic.eu

Po koncerto kviečiame įsigyti įrašų bei prašome paremti atlikėjus

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *